Realisera din dröm
Ditt personliga Attefallshus – Anpassas efter dina önskemål.
Vi är redo att skräddarsy det här huset enligt dina önskemål.
ATTEFALLSHUS BYGGIMPERIUM
Ditt personliga Attefallshus – Anpassas efter dina önskemål. Vi är redo att skräddarsy det här huset enligt dina önskemål.
Smart planlösning för Attefallshus på 29m²
Denna Attefallshusmodell på 29 kvadratmeter är en mästare på utnyttjande av utrymme, där varje detalj har genomtänkts för att skapa ett bekvämt och funktionellt hem. Med en öppen och inbjudande planlösning som rymmer allt från ett fullutrustat kök till ett praktiskt badrum, kombinerar detta hem elegans med användbarhet. Här hittar du även en sovplats på en upphöjd podie vid ett stort panoramafönster, vilket erbjuder en makalös utsikt och drar in naturen i ditt sovrum. Under podiet finns ytterligare förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ditt hem organiserat och rymligt. Den generösa uteplatsen tillför ett extra uterum för avslappning och sociala tillställningar. Anpassa detta Attefallshus efter dina behov och låt oss hjälpa dig att förverkliga ditt personliga och drömska boende.
Detta är bara ett exempel på vad som är möjligt med ett Attefallshus på 29 kvadratmeter. Det aktuella projektet kan anpassas och modifieras för att passa just dina unika önskemål och krav. Vill du ha en öppen planlösning med en rymlig loftkänsla, eller föredrar du att utnyttja varje kvadratmeter utan ett lofts utrymme? Valet är ditt, och vi är här för att göra din vision till verklighet.
SKAPA DIN DRÖM
ENKLARE ÄN NÅGONSIN
Ta det första steget mot ditt drömhem, fyll i formuläret och vår specialist kommer att rådgöra dig genom alla steg
Byggmaterial: För huvudstrukturen i våra trähus använder vi högkvalitativt furuträ. Detta material är känt för sin styrka och tillförlitlighet och ger hemmet ett mysigt och naturligt utseende. Alla våra material uppfyller de svenska standarderna för Attefallshus, vilket säkerställer hållbarhet och kvalitet i enlighet med nationella byggnormer.


Fönster- och dörrkarmar: Vi använder höghållfast och energieffektivt glas med dubbel- eller trippelglasering för fönster och dörrar. Detta garanterar utmärkt värme- och ljudisolering, bidrar till minskad energiförbrukning och skapar behagliga boendeförhållanden. Alla våra fönster och dörrar uppfyller de stränga svenska standarderna för energieffektivitet i Attefallshus.
Isoleringsmaterial: I byggprocessen använder vi moderna isoleringsmaterial som mineralull eller miljövänlig cellulosa isolering. Detta förbättrar energieffektiviteten och bevarar värmen inomhus, vilket bidrar till en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning av huset.
Takmaterial: För våra tak använder vi naturliga och hållbara material såsom keramiska takpannor, plåt eller mjuk asfalt för påläggning. Dessa material skyddar effektivt mot väderpåverkan och är anpassade för att tåla olika klimatförhållanden, vilket bidrar till takets långsiktiga hållbarhet.
Ytmaterial: För både inre och yttre avslutningar använder vi miljövänliga och säkra material. Inomhus kan väggarna vara klädda med träpaneler, medan utsidan kan bestå av trä eller metallprofiler. Alla våra material följer de svenska miljö- och säkerhetsstandarderna för Attefallshus, för att försäkra en hållbar och trygg bostad.
Grund: Vi anpassar grunden efter byggplatsen, med alternativ som betong eller skruvpålar för optimal stabilitet och hållbarhet mot yttre påverkan, vilket garanterar ett säkert och långlivat hem.


Materials that were used
Vi skapar interiörer anpassade till dina behov, med hänsyn till den övergripande designen av byggnaden och dina personliga önskemål. Vårt mål är att skapa harmoniska och funktionella utrymmen som speglar din stil och livsstil.
Möbleringen kan skräddarsys efter beställning eller väljas från IKEA, allt beroende på kundens önskemål och budget. Vi är här för att anpassa lösningar som passar just dig.
Anpassningsbart
Välj design och material som matchar ditt huvudhus eller låt fantasin flöda och skapa något unikt.
Värdeökande
Investera i din fastighet och öka dess värde med en attraktiv och funktionell Attefallshus.
Praktiskt
Perfekt för gäster, som arbetsutrymme eller för att förverkliga dina hobbyprojekt.
Miljövänligt
Våra Attefallshus är konstruerade med hållbarhet i åtanke, använder miljövänliga material och energieffektiva lösningar. Skapa ett grönt utrymme som bidrar till en bättre framtid och minskar ditt ekologiska fotavtryck.
Snabb installation
Med förmonterade moduler och snabba byggmetoder kan ditt Attefallshus vara redo att användas på bara några veckor, inte månader. Njut av ditt nya utrymme utan långa byggförseningar.
Contacts
Byggimperium – ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar & fastighetsförvaltare. Vi jobbar över hela stor Stockholm.
Byggimperium Sverige AB
Strandallen 4, 135 61 Tyresö
Du hittar oss här
Kontaktuppgifter
08 760 78 88
info@byggimperium.se