Realisera din dröm
Skapa mer utrymme med Attefallshus
ATTEFALLSHUS BYGGIMPERIUM
Smart planlösning för Attefallshus på 13m²
Denna Attefallshusmodell är utformad för att maximera boendekomfort på en yta av 13 kvadratmeter. Med en välplanerad layout erbjuder denna plan en öppen och inbjudande vardagsyta, en praktisk köksdel, ett separat sovrum och ett badrum med alla nödvändigheter. Tack vare genomtänkta förvaringslösningar och smart utnyttjande av varje kvadratmeter får du ett hem som känns rymligt och funktionellt. Uteplatsen ger extra rum för avkoppling och sociala tillställningar. Den här planen är en perfekt grund som kan anpassas efter dina önskemål för att skapa ditt ideala lilla hem.
Upptäck vår flexibla modell av Attefallshus – perfekt för dig som värdesätter anpassningsförmåga och smart design. Denna kompakta skönhet startar vid 13 kvadratmeter, erbjuder en öppen planlösning och kan skräddarsys helt efter dina specifika behov. Oavsett om du önskar utöka med ett loft, välja unika fönsterlösningar, eller anpassa interiören, så kan vi realisera dina idéer. Låt detta Attefallshus bli din kreativa oas eller ditt fridfulla tillbakadrag.
SKAPA DIN DRÖM
ENKLARE ÄN NÅGONSIN
Ta det första steget mot ditt drömhem, fyll i formuläret och vår specialist kommer att rådgöra dig genom alla steg
Byggmaterial: För huvudstrukturen i våra trähus använder vi högkvalitativt furuträ. Detta material är känt för sin styrka och tillförlitlighet och ger hemmet ett mysigt och naturligt utseende. Alla våra material uppfyller de svenska standarderna för Attefallshus, vilket säkerställer hållbarhet och kvalitet i enlighet med nationella byggnormer.


Fönster- och dörrkarmar: Vi använder höghållfast och energieffektivt glas med dubbel- eller trippelglasering för fönster och dörrar. Detta garanterar utmärkt värme- och ljudisolering, bidrar till minskad energiförbrukning och skapar behagliga boendeförhållanden. Alla våra fönster och dörrar uppfyller de stränga svenska standarderna för energieffektivitet i Attefallshus.
Isoleringsmaterial: I byggprocessen använder vi moderna isoleringsmaterial som mineralull eller miljövänlig cellulosa isolering. Detta förbättrar energieffektiviteten och bevarar värmen inomhus, vilket bidrar till en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning av huset.
Takmaterial: För våra tak använder vi naturliga och hållbara material såsom keramiska takpannor, plåt eller mjuk asfalt för påläggning. Dessa material skyddar effektivt mot väderpåverkan och är anpassade för att tåla olika klimatförhållanden, vilket bidrar till takets långsiktiga hållbarhet.
Ytmaterial: För både inre och yttre avslutningar använder vi miljövänliga och säkra material. Inomhus kan väggarna vara klädda med träpaneler, medan utsidan kan bestå av trä eller metallprofiler. Alla våra material följer de svenska miljö- och säkerhetsstandarderna för Attefallshus, för att försäkra en hållbar och trygg bostad.
Grund: Vi anpassar grunden efter byggplatsen, med alternativ som betong eller skruvpålar för optimal stabilitet och hållbarhet mot yttre påverkan, vilket garanterar ett säkert och långlivat hem.


Materials that were used
Vi skapar interiörer anpassade till dina behov, med hänsyn till den övergripande designen av byggnaden och dina personliga önskemål. Vårt mål är att skapa harmoniska och funktionella utrymmen som speglar din stil och livsstil.
Möbleringen kan skräddarsys efter beställning eller väljas från IKEA, allt beroende på kundens önskemål och budget. Vi är här för att anpassa lösningar som passar just dig.
Anpassningsbart
Välj design och material som matchar ditt huvudhus eller låt fantasin flöda och skapa något unikt.
Värdeökande
Investera i din fastighet och öka dess värde med en attraktiv och funktionell Attefallshus.
Praktiskt
Perfekt för gäster, som arbetsutrymme eller för att förverkliga dina hobbyprojekt.
Miljövänligt
Våra Attefallshus är konstruerade med hållbarhet i åtanke, använder miljövänliga material och energieffektiva lösningar. Skapa ett grönt utrymme som bidrar till en bättre framtid och minskar ditt ekologiska fotavtryck.
Snabb installation
Med förmonterade moduler och snabba byggmetoder kan ditt Attefallshus vara redo att användas på bara några veckor, inte månader. Njut av ditt nya utrymme utan långa byggförseningar.
Contacts
Byggimperium – ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar & fastighetsförvaltare. Vi jobbar över hela stor Stockholm.
Byggimperium Sverige AB
Strandallen 4, 135 61 Tyresö
Du hittar oss här
Kontaktuppgifter
08 760 78 88
info@byggimperium.se